Yhteisökeskukset

Sosiaalirakennukset


Yhteisökeskukset

Laadimme rakennusprojekteja esimerkiksi päiväkotirakennuksille, sosiaalirakennuksille, vanhainkodeille ja kampuksille sekä muokkaamme projekteja aina konkreettisten tarpeiden mukaisesti.

Suunnitteluelementit valitaan asiakkaan kanssa yhdessä rakennuksen käyttötarve huomioon ottaen.

Sosiaalirakennusten suunnittelussa huomioimme erityisesti juuri talon käyttäjien tarpeet. Luomme mukavan ja turvallisen ympäristön, että avuntarvitsijat tuntisivat olonsa mahdollisimman kodikkaaksi. Suunnitteluelementit valitaan yhteistyössä asiakkaan kanssa rakennuksen käyttötarve huomioon ottaen. Suunnittelemiemme sosiaalitalojen tavoite on mahduttaa suhteellisen pieneen pinta-alaan mahdollisimman paljon asuintilaa.

Toimitamme rakennuksen tontille jo valmiiksi rakennettuina moduuleina, joissa on lämpöeristetty lattia. Talon perusta ei kuulu hintaan, sillä se riippuu tontin maaperästä.

Kaikkia projekteja on mahdollista muokata tarpeidenne mukaan; esimerkiksi talon pohjapiirrosta tai huoneiden määrää on mahdollista muuttaa. Myös sisä- tai ulkoviimeistelyn valitseminen ja muuttaminen on mahdollista.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

  Astel Modular OÜ

  Moduulitalojen valmistus ja asennus

  Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Viro

  Rek.nro 12441488

  Y-tunnus: 2541475-2

  Samankaltaisia hankkeita


  Motellit

  Hotellit ja motellit

  Motellinomistajille rakennukset merkitsevät tuloja. Astel Modular valmistaa motelleja elementeistä niin, että huoneita voi vuokrata aikaisemmin ja tehdä voittoa nopeammin kuin tavallisten paikan päällä tehtävien rakennustöiden tapauksessa.

  Tilapäinen majoitus

  Sosiaalirakennukset

  Rakennamme mukavat ja miellyttävät asuintilat mille tahansa ihmismäärälle. Elementtirakennuksemme ovat nopea, tehokas ja kannattava tapa lisämajoituksen tarjoamiseen tilapäisesti tai pidempiaikaisesti

  Koulut

  Opetustilat

  Opetusympäristön tulee olla hyvin varustettu, inspiroiva ja tilava. Koska opetustyö vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, tarjoamme koulurakennusten ja opetustilojen rakentamiseen moduuleista ratkaisun, jossa valmistamme moduulit tehtaalla ja asennamme ne perustukseen nopeasti, hiljaisesti ja pölyttömästi.

  Kampusalueet

  Asuntolat

  Kuvassa oleva kampus koostuu kahdesta rakennuksesta. Kummassakin rakennuksessa on 48 Viron tehtaalla valmistettua
  ja kalustettua tilaelementeistä koottua huonetta, jotka toimitimme asennettavaksi Ranskaan.
  Muokkaamme asuntoloiden ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan – jotta rakennettavat rakennukset vastaisivat käyttäjän odotuksia ja tarpeita.
  Privacy Policy