Vuokratalot

Moduulitalot


Vuokratalot

Yhä enemmän ihmisiä haluaa ennemmin vuokrata asuintilan kuin ostaa sen. Koska kiinteistömarkkinat ovat kasvaneet viime vuosina, markkinoilla dominoivat edelleen asuntojen kehittäminen ja vuokraaminen. Jos haluaa ryhtyä kehittämään vuokratiloja, voi harkita moduulirakentamista. Se tarkoittaa nopeampaa rakennusmenetelmää, joka vastaa samanlaisia standardeja kuin tavallinen rakentaminen, mutta sen lisäksi moduuleista voi rakentaa enemmän samoilla kustannuksilla, sillä lyhyempi rakennusaika mahdollistaa moduulien nopeamman vuokraamisen ja voiton tekemisen sijoituksesta.

Moduuliratkaisuja on käytetty hotellialalla ja opiskelijoiden majoituksessa jo vuosia ja vuokrattavaksi rakennettavien rakennusten markkinoille astuminen on ainut looginen jatkoaskel, sillä se vähentää rakennuskustannuksia, synnyttää vähemmän jätettä ja mahdollistaa erityiskäyttöön tarkoitettujen vuokratilojen valmistumisen ennen kilpailijoita.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

Astel Modular OÜ

Moduulitalojen valmistus ja asennus

Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Viro

Rek.nro 12441488

Y-tunnus: 2541475-2

Samankaltaisia hankkeita


Koulut

Opetustilat

Opetusympäristön tulee olla hyvin varustettu, inspiroiva ja tilava. Koska opetustyö vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, tarjoamme koulurakennusten ja opetustilojen rakentamiseen elementeistä ratkaisun, jossa valmistamme elementit tehtaalla ja asennamme ne perustaan nopeasti, hiljaisesti ja pölyttömästi.

Motellit

Hotellit ja motellit

Motellinomistajille rakennukset merkitsevät tuloja. Astel Modular valmistaa motelleja elementeistä niin, että huoneita voi vuokrata aikaisemmin ja tehdä voittoa nopeammin kuin tavallisten paikan päällä tehtävien rakennustöiden tapauksessa.

Kampusalueet

Asuntolat

Kuvassa oleva kampus koostuu kahdesta rakennuksesta. Kummassakin rakennuksessa on 48 Viron tehtaalla valmistettua
ja kalustettua tilaelementeistä koottua huonetta, jotka toimitimme asennettavaksi Ranskaan.
Muokkaamme asuntoloiden ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan – jotta rakennettavat rakennukset vastaisivat käyttäjän odotuksia ja tarpeita.

Asuntolat

Asuntolat

Rakennamme, sosiaalirakennuksia, vanhainkoteja, kampuksia jne. ja muokkaamme projektejamme aina konkreettisten tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme erilaisia huonetyyppejä, esimerkiksi yksiö, perhehuone ja huone, johon pääsee pyörätuolilla.

Privacy Policy