Tehdyt työt

Icon Kristalli Ilves

Astel aloitti vuoden 2019 alussa yhden Suomen suurimman puurunkoisista valmismoduuleista rakennettavan kerrostaloprojektin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun baltialainen moduulitalotehdas on tämän kokoluokan projektin pääurakoitsija Suomessa.

Projektissa on yhteensä 300 asuntoa yhdeksässä kerrostalossa, joista jokainen on 4-kerroksinen. Projektin kokonaispinta-ala on 12 030 m² ja se rakennetaan 2019-2020. Projekti luo nykyaikaisen ja kauniin asuinympäristön useille perheille.

Platinan, Tukholma

Vuonna 2018 Astel valmisti ja asensi uuden moduulikerrostalon Tukholmassa, Vällingbyn alueella. Talon tilasi paikallishallinto ottaakseen askeleen kohti kaupungin asuntotavoitteita ja kaupunki teki suuren sijoituksen, jotta projekti valmistuisi määräaikaan mennessä.

Platinan-projektin talossa on 3 kerrosta ja sen kokonaispinta-ala on 3600 m². Talossa on 41 kaksiota ja kolmiota, mutta myös moduulitaloon sisäänrakennettu hissi sekä toimisto- ja kokoustilat. Astel valmisti projektin avaimet käteen -ratkaisuna eli asennustöiden valmistuttua talo oli muuttovalmis.

Bony Kästa

Tukholman läänissä sijaitsevassa Huddingen kunnassa valmistuu v. 2019 projekti, joka koostuu 3 kerrostalosta. Talojen kokonaispinta-ala on 2285 m² ja niihin valmistuu yhteensä 59 vuokra-asuntoa.

Asennustöiden on tarkoitus valmistua ensi syksynä.

Norelia, Norja

Astel astuu v. 2019 Norjan moduulitalomarkkinoille kolmella uudella projektilla. Niistä ensimmäinen on 52 asunnon kerrostalo, jonka tarkoituksena on luoda hiihtokeskuksen työntekijöille mukava asuinympäristö.

Asuntojen lisäksi talossa on useita yhteisessä käytössä olevia tiloja – keittiö, pyykkitupa, kuntosali jne. Astel rakentaa projektin valmiina „avaimet käteen“ -ratkaisuna.

Uudet modulaariseti esivalmistetut kerrostalot Tukholman Södermalmilla

Södermalmin kaupunginosaan tilattiin uusia kerrostaloja, joihin oli tarkoitus sijoittaa ja integroida alueen uusia tulokkaita. Kyseiset 22 vuokra-asuntoa rakennettiin avaimet käteen –ratkaisuina, jossa Astel Modular rakensi myös perustuksen. Modulaarikerrostalo on rakennettu tiukimpien paloturvallisuusvaatimusten mukaan, ja jopa hissikuilu on integroitu puisiin esivalmistettuihin moduuleihin.

Svedjaren, Tukholma

Projekti on vielä kesken ja valmistuu suunnitelmien mukaan alkuvuodesta 2019. Se koostuu neljästä moduulikerrostalosta, joista kaksi on 2-kerroksisia ja kaksi 4-kerroksisia.

Rakennusten kokonaispinta-ala on 3250 m² ja se on jaettu 50 kaksioon ja kolmioon sekä toimisto- ja kokoustiloihin. Jokaisessa kerroksessa on yhteiskäyttöön tarkoitettu pyykkihuonemoduuli.

Moduulitalojen julkisivut on päällystetty erisävyisillä Cembrit-levyillä. Talot muodostavat hiljaisen sisäkorttelin, jossa on paljon vehreyttä ja taloja yhdistävät päällystetyt tiet.

Vuokra-asunnot Tukholman Frösundassa

Vuonna 2017 Astel Modular saattoi päätökseen 60 asunnon avaimet käteen -rakennushankkeen. Moduuli hankkeen ison haaste oli rakentaa modulit niin, että eristävät läheisen liikenteen melun riittävän tehokkaasti. Sen takia valmistimme seinät erikoisrakenteista ja käytimme melunkestävämpiä ikkunoita ja ovia pitämään melutasot alhaisina.

Pienkerrostalot Tukholman Danderydissä
Kaksiosaisen hankkeen ensimmäinen osa saatettiin päätökseen vuoden 2017 marraskuussa. Astel Modular rakensi 4 pienkerrostaloa (yhteensä 51 asuntoa), ja perustuksen valmistuttua rakensimme hankkeen valmiiksi avaimet käteen -periaatteella. Vuokra-asunnoiksi rakennetut talot rakennettiin esivalmisteluilla moduuleilla, ja tarjoavat nopean ja joustavan ratkaisun pitkä- ja lyhytaikaiseen majoitukseen.

Modulaarisesti esivalmisteltuja kerrostaloja Tukholman Solnassa

Vuoden 2017 tammikuussa Asel Modular sai päätökseen hankkeen, joka käsitti yhteensä 112 asuntoa Tukholman Solnassa. Erikoisvalmisteiset vuokra-asunnot tehtiin esivalmistetuista moduuleista. Rakensimme huonemoduulit virolaisessa talotehtaassamme ja kuljetimme ne Ruotsiin asennettaviksi pikaisesti paikan päällä.

Moduulirakenteiset pari- ja rivitalot Hudiksvallissa
Tammikuussa 2017 saatoimme päätökseen moduulirakennusten asennuksen Hudiksvallissa. Olosuhteet koettelivat rakennelmia ja asennushenkilökunnan kykyjä – lämpötilat olivat alle –20 °C ja lunta oli yli 1 m. Talot tehtiin avaimet käteen -periaatteella.

Erikoisvalmisteiset vuokra-asunnot Tukholman Danderydissä
Astel Modular saattoi päätökseen yhteensä 4 taloa ja 51 asuntoa käsittäneen hankkeen vuoden 2018 toukokuun lopulla. Tarkoitukseensa varta vasten rakennetut vuokra-asunnot sijaitsevat Danderydissä Tukholman laitamilla, ja ne ovat toinen osa Danderydin hanketta (ensimmäinen osa saatiin päätökseen vuoden 2017 marraskuussa). Astel Modular toteutti hankkeen esivalmistetuilla moduuleilla, avaimet käteen -ratkaisuna perustuksesta ylöspäin.

Rakennuskompleksin rakentaminen Ranskassa

Ranskalainen asiakas tilasi meiltä kaksi 48 huoneen opiskelija-asuntolaa. Suunnittelimme, valmistimme ja varustimme tehtaallamme 96 yhden hengen asuntolahuonetta.

Moduuleista koostuvien omakotitalojen rakentaminen Saksassa
Kaksikerroksisen moduulitalon valmistaminen, rakentaminen ja kuljetus yksityisasiakkaalle Saksan Frankfurtissa. Talo koottiin yhdessä päivässä. Työ aloitettiin aamulla ja iltaan mennessä kaikki kuusi moduulia olivat valmiit.

Kahdeksan asunnon rivitalon rakentaminen Tuusulassa, Suomessa
Suomalainen asiakas tilasi meiltä rivitalon. Kokosimme moduulitalon elementit Viljandin tehtaallamme ja sitten asensimme talon tontille. Valmistimme seinäelementit, tarjosimme kuljetuksen ja asennuksen ja toteutimme myös osan rakennustöistä.

Ravintola Vaasassa
Asiakas tilasi seinäelementit ja kehikot asennuksella.

Kerrostalo joustavaan majoitukseen
Laadimme rakennusprojekteja esimerkiksi päiväkotirakennuksille, sosiaalirakennuksille, vanhainkodeille sekä kampuksille ja muokkaamme projekteja aina konkreettisten tarpeiden mukaan. Tarjoamme erilaisia huonetyyppejä, esimerkiksi yksiö, perhehuone ja huone, johon pääsee pyörätuolilla.

Paiden perhekoti Virossa – Viron ja Sveitsin yhteistyössä valmistunut projekti
Paiden perhekodin tilaaja oli sosiaaliministeriö ja se rakennettiin Viron ja Sveitsin yhteistyöprojektin raameissa. Talossa on hyödynnetty tila älykkäästi – 132 m2:n nettopintaan on mahdutettu 5 makuuhuonetta, keittiö-olohuone ja monta aputilaa, joten siellä voi elää mukavasti jopa kymmenen ihmistä. Tarkkaan harkitut tekniset ratkaisut pitävät talon ylläpitokustannukset matalina. Moduulit asennettiin valmiille perustukselle yhdessä päivässä.

Tilavat sosiaalitalot kaksioilla
Sosiaalitalot mukavilla kaksioilla. Toiminnallinen lattiaratkaisu mahduttaa pieneen tilaan sekä avoimen keittiö-olohuoneen että erillisen makuuhuoneen. Projekteja voi muokata rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan. Suunnitteluelementit valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon asukkaiden tarpeet. Tarjoamme myös erilaisia sisä- ja ulkoviimeistelyratkaisuja.
Privacy Policy