Rakennustyypit

Kerrostalot

Hotellit ja motellit

Tehtaassamme valmistetut kerrostalot sopivat hyvin kehitysprojekteihin. Moduulien standardisoitu valmistus ja tarkkaan mietitty toimitusketju takaavat lyhyet toimitusajat ja sujuvan rakennustoiminnan.
Idea kerrostalojen valmistamisesta tehtaassa kerää suosiota – moduulien valmistusprosessi tapahtuu sisätiloissa, mikä puolestaan takaa tasaisen laadun ja mahdollistaa huomattavasti lyhyemmän rakennusprosessin.

Koulut

Opetustilat

Opetusympäristön tulee olla hyvin varustettu, inspiroiva ja tilava. Koska opetustyö vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, tarjoamme koulurakennusten ja opetustilojen rakentamiseen moduuleista ratkaisun, jossa valmistamme moduulit tehtaalla ja asennamme ne perustukseen nopeasti, hiljaisesti ja pölyttömästi.

Päiväkodit

Opetustilat

Rakennamme tilavia ja inspiroivia päiväkoteja, jotka rohkaisevat lapsia tutustumaan ja tutkimaan. Rakennamme opetusrakennusten laajennuksia, uusia päiväkotitiloja ja lisärakennuksia. Meluttoman ja pölyttömän moduuliasennusprosessin ansiosta voimme rakentaa tarvittavat opetustilat myös lukuvuoden ja opintojakson aikana.

Hotellit

Hotellit ja motellit

Hotellit sopivat erinomaisesti tehtaalla valmistettaviksi, sillä huoneiden tyypit ja ratkaisut ovat usein toistuvia.
Hotellin rakentamista moduuleista kannattaa harkita vakavasti, sillä niin rakennus valmistuu huomattavasti aikaisemmin ja se mahdollistaa aloittaa sijoituksesta takaisin tienaamisen nopeammin.

Kampusalueet

Asuntolat

Kuvassa oleva kampus koostuu kahdesta rakennuksesta. Kummassakin rakennuksessa on 48 Viron tehtaalla valmistettua
ja kalustettua tilamoduuleista koottua huonetta, jotka toimitimme asennettavaksi Ranskaan.
Muokkaamme asuntoloiden ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan – jotta rakennettavat rakennukset vastaisivat käyttäjän odotuksia ja tarpeita.

Pari- ja rivitalot

Pari- ja rivitalot

Pari- tai rivitalo on hyvä ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa yksityisyyttä ja omakotitalon mahdollisuuksia kerrostalon mukavuuksilla. Tarjoamme tehtaalla valmistettuja pari- ja rivitaloja rakennus- ja kehitysyrityksille.
Tuomme talot tontille valmismoduuleina nopeaa, hiljaista ja vähän rakennusjätettä tuottavaa asennusta varten.

Motellit

Hotellit ja motellit

Motellinomistajille rakennukset merkitsevät tuloja. Astel Modular valmistaa motelleja moduuleista niin, että huoneita voi vuokrata aikaisemmin ja tehdä voittoa nopeammin kuin tavallisten paikan päällä tehtävien rakennustöiden tapauksessa.

Tilapäinen majoitus

Sosiaalirakennukset

Rakennamme mukavat ja miellyttävät asuintilat mille tahansa ihmismäärälle. Moduulirakennuksemme ovat nopea, tehokas ja kannattava tapa lisämajoituksen tarjoamiseen tilapäisesti tai pidempiaikaisesti.

Yhteisökeskukset

Sosiaalirakennukset

Rakennamme mukavat ja miellyttävät asuintilat mille tahansa ihmismäärälle. Moduulirakennuksemme ovat nopea, tehokas ja kannattava tapa lisämajoituksen tarjoamiseen tilapäisesti tai pidempiaikaisesti.

Hoitokodit

Sosiaalirakennukset

Astel Modular valmistaa moduulitaloja, jotka sopivat vanhainkodeiksi, hoitokodeiksi, vanhustenkeskuksiksi ja lepokodeiksi.
Moduuliteknologia mahdollistaa valmistuskustannusten vähentämisen ja rakennuksen pystyttämisen nopeammin.
Vanhuksille tarkoitettujen rakennusten rakentamisstrategiamme mahdollistaa tarkoituksenmukaisten moduuleista koostuvien asuintalojen rakentamisen avoimilla pinnoilla ja hyvin varustetuilla tiloilla.

Asuntolat

Asuntolat

Rakennamme päiväkotirakennuksia, sosiaalirakennuksia, vanhainkoteja, kampuksia jne. ja muokkaamme projektejamme aina konkreettisten tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme erilaisia huonetyyppejä, esimerkiksi yksiö, perhehuone ja huone, johon pääsee pyörätuolilla.

Vuokratalot

Moduulitalot

Astel Modularin moduuliratkaisut vähentävät rakennushintaa, synnyttävät vähemmän jätettä ja mahdollistavat erityiskäyttöön tarkoitettujen vuokratilojen valmiiksi rakentamisen nopeammin kuin kilpailijat, jotka rakentavat suoraan tontilla.
Privacy Policy