Pari- ja rivitalot

Pari- ja rivitalot


Pari- ja rivitalot

Pari- tai rivitalo on yksi parhaita vaihtoehtoja asuinalueella, jossa maan hinta on korkeampi.

Toimitamme talonne tontille jo valmiina moduuleina, joissa on lämpöeristetty lattia, jotta voitte käyttää talon asennuksessa mitä tahansa maanpäällistä perustusta.

Kaikkia projekteja voi muokata tarpeidenne mukaan; esimerkiksi talon pohjapiirrosta tai huoneiden lukumäärää voi muuttaa. Myös sisä- ja ulkoviimeistelyn voi valita ilmentämään kotianne.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

  Astel Modular OÜ

  Moduulitalojen valmistus ja asennus

  Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Viro

  Rek.nro 12441488

  Y-tunnus: 2541475-2

  Samankaltaisia hankkeita


  Hotellit

  Hotellit ja motellit

  Hotellit sopivat erinomaisesti tehtaalla valmistettaviksi, sillä huoneiden tyypit ja ratkaisut ovat usein toistuvia.
  Hotellin rakentamista moduuleista kannattaa harkita vakavasti, sillä niin rakennus valmistuu huomattavasti aikaisemmin ja se mahdollistaa aloittaa sijoituksesta takaisin tienaamisen nopeammin.

  Hoitokodit

  Sosiaalirakennukset

  Astel Modular valmistaa elementtitaloja, jotka sopivat vanhainkodeiksi, hoitokodeiksi, vanhustenkeskuksiksi ja lepokodeiksi.
  Elementtiteknologia mahdollistaa valmistuskustannusten vähentämisen ja rakennuksen pystyttämisen nopeammin.
  Vanhuksille tarkoitettujen rakennusten rakentamisstrategiamme mahdollistaa tarkoituksenmukaisten elementeistä koostuvien asuintalojen rakentamisen avoimilla pinnoilla ja hyvin varustetuilla tiloilla.

  Vuokratalot

  Moduulitalot

  Astel Modularin elementtiratkaisut vähentävät rakennushintaa, synnyttävät vähemmän jätettä ja mahdollistavat erityiskäyttöön tarkoitettujen vuokratilojen valmiiksi rakentamisen nopeammin kuin kilpailijat, jotka rakentavat suoraan tontilla.

  Koulut

  Opetustilat

  Opetusympäristön tulee olla hyvin varustettu, inspiroiva ja tilava. Koska opetustyö vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, tarjoamme koulurakennusten ja opetustilojen rakentamiseen elementeistä ratkaisun, jossa valmistamme elementit tehtaalla ja asennamme ne perustaan nopeasti, hiljaisesti ja pölyttömästi.
  Privacy Policy