Motellit

Hotellit ja motellit


Motellit

Motellinomistajille rakennukset merkitsevät tuloja. Astel Modular valmistaa motelleja moduuleista niin, että huoneita voi vuokrata aikaisemmin ja tehdä voittoa nopeammin kuin tavallisten paikan päällä tehtävien rakennustöiden tapauksessa.

Rakennuksiamme voi suunnitella monikerroksisiksi motelleiksi yhteiskäytävillä.

Kaikki rakennuksemme suunnitellaan niin, että ne vastaisivat konkreettisia tarpeitanne, mutta tilajärjestelyn lisäksi tarjoamme myös erilaisia sisä- ja ulkoviimeistelyjä, joiden avulla voitte luoda motellillenne halutun ulkonäön.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

  Samankaltaisia hankkeita


  Kampusalueet

  Asuntolat

  Kuvassa oleva kampus koostuu kahdesta rakennuksesta. Kummassakin rakennuksessa on 48 Viron tehtaalla valmistettua
  ja kalustettua tilaelementeistä koottua huonetta, jotka toimitimme asennettavaksi Ranskaan.
  Muokkaamme asuntoloiden ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan – jotta rakennettavat rakennukset vastaisivat käyttäjän odotuksia ja tarpeita.

  Vuokratalot

  Elementtitalot

  Astel Modularin elementtiratkaisut vähentävät rakennushintaa, synnyttävät vähemmän jätettä ja mahdollistavat erityiskäyttöön tarkoitettujen vuokratilojen valmiiksi rakentamisen nopeammin kuin kilpailijat, jotka rakentavat suoraan tontilla.

  Pari- ja rivitalot

  Pari- ja rivitalot

  Pari- tai rivitalo on hyvä ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa yksityisyyttä ja omakotitalon mahdollisuuksia kerrostalon mukavuuksilla. Tarjoamme tehtaalla valmistettuja pari- ja rivitaloja rakennus- ja kehitysyrityksille.
  Tuomme talot tontille valmiselementteinä nopeaa, hiljaista ja vähän rakennusjätettä tuottavaa asennusta varten.

  Hoitokodit

  Sosiaalirakennukset

  Astel Modular valmistaa elementtitaloja, jotka sopivat vanhainkodeiksi, hoitokodeiksi, vanhustenkeskuksiksi ja lepokodeiksi.
  Elementtiteknologia mahdollistaa valmistuskustannusten vähentämisen ja rakennuksen pystyttämisen nopeammin.
  Vanhuksille tarkoitettujen rakennusten rakentamisstrategiamme mahdollistaa tarkoituksenmukaisten elementeistä koostuvien asuintalojen rakentamisen avoimilla pinnoilla ja hyvin varustetuilla tiloilla.
  Privacy Policy