Meistä

Astel Modular


Astel Modular – Moduulitalojen valmistus ja asennus

Astel Modular suunnittelee ja valmistaa energiatehokkaita, arkkitehtonisesti moderneja moduulitaloja. Valmistamme talomoduulit tehtaalla ja asennamme rakennuskohteessa hiljaisesti ja nopeasti synnyttäen huomattavasti vähemmän rakennusjätettä kuin tavallisessa kohteessa rakentaessa.

Vahvuuksiamme ovat perusteellinen insinööritietämys, pitkä kokemus moduulitalojen valmistuksesta, joustavuus ja hyvät asiakassuhteet.

Kahdessa talotehtaassamme on yli 8000 m2 tuotantopintaa. Talotehtaan ansiosta voimme tuoda suuren osan rakennusprosesseista rakennustyömaalta tuotantoyksikön kontrolloituun sisäilmastoon, joka vähentää ilmaston vaikutuksia rakennuslaatuun ja helpottaa logistiikkaa sekä projektijohtamista. Sen ansiosta voimme valmistaa nopeasti, pitää kiinni määräajoista ja pitää kustannukset matalina. Rakennamme moduulitaloja kehittäjille, rakennusyrityksille ja muille yritysasiakkaille.

Käytämme valmistusprosesseissa ainoastaan laadukkaita ja ympäristöä säästäviä materiaaleja taataksemme tilaajalle korkean rakennuslaadun ja matalat huoltokustannukset. Arkkitehtimme ja insinöörimme ovat suunnitelleet yli 450 taloa.
Astel Modular valmistaa kauniita ja energiatehokkaita taloja harkituilla ratkaisuilla. Meille on myönnetty ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit moduulitalojen myymiseen, suunnitteluun ja valmistukseen – täten voimme taata rakennuksiemme korkean laadun.

Ranskalainen asiakas halusi tilata meiltä kaksi 48 huoneen asuntolaa.

Talojen valmistumisen määräaika oli jo tilausta esitettäessä hyvin lyhyt ja insinööri- ja arkkitehtoniset ratkaisut olivat vain osittain valmiita.

Tilaaja otti yhteyttä moniin palveluntarjoajiin, mutta päätti valita nopeasti lähestyvän määräajan valossa meidät, koska tarjosimme joustavaa ja nopeaa ratkaisua.

Jotta projekti valmistuisi määräajassa, insinöörimme tekivät hyvin lyhyessä ajassa yli 1100 teknistä piirrosta ja tilaaja hyväksyi ne nopeasti.

Tiiviistä aikataulusta ja keskeneräisistä piirroksista huolimatta saimme projektin valmiiksi – vaikkakin parhaan tuloksen saavuttamiseksi insinööri- ja arkkitehtonisten ratkaisujen tulisi olla täysin valmiita ennen valmistuksen aloittamista.

Valmistimme ja toimitimme asennettavaksi paikan päälle 96 valmista tilamoduulia.

1.vaihe.
Perustan rakentaminen kohteessa:

2.vaihe.
96 talomoduulin valmistaminen tuotantoyksikössämme:

3.vaihe.
Valmiit moduulit ennen kuljetusta:

4.vaihe.
Asennus- ja rakennustyöt:

5.vaihe.
Valmiit asuntolarakennukset:

Heros Kressa

Myyntipäällikkö
Astel OÜ

Raul Kinks

Toimitusjohtaja
Astel OÜ, Astel Modular OÜ

Christian Saar

Projektipäällikkö
Ruotsi, Astel AB, BAS-U- ja BAS-P -luokitukset

Priit Pütt

Johtokunnan jäsen, tuotantopäällikkö

Kaidu Kontkar

Asennus- ja rakennuspäällikkö, BAS-U – ja BAS-P -luokitukset

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?


Annan Astel Modular OÜ:lle suostumukseni lähettää sähköpostiosoitteeseeni uutisia heidän toiminnastaan. (HUOM! Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa).
Olen tutustunut Astel Modular OÜ:n tietosuojaselosteeseen *

Astel OÜ

info@astel.ee
(+352) 501 4337

Meeksi mnt 32, Räpina, Viro
Rek.nro 11603670
Y-tunnus: 2953065-4

Astel Modular OÜ

Moduulirakennusten suunnittelu ja valmistus

info@astelmodular.fi
(+352) 5782 3128

Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Viro
Rek.nro 12441488
Y-tunnus: 2541475-2

Astel AB

Moduulitalojen asennus ja rakennus

christian@astelmodular.se
+46 (0) 70 23 00 475

c/o The Park, Sveavägen 98, Tukholma, Ruotsi
Reg.no 559092-4139

Privacy Policy