Kerrostalot

Moduulitalot


Kerrostalot

Valmiista moduuleista rakentaminen muuttuu sekä kiinteistökehittäjien että majoitusketjujen silmissä yhä suositummaksi, sillä se on tällä hetkellä yksi nopeimmista, tehokkaimmista ja kestävimmistä rakennustavoista.

Moduulikerrostaloja rakentaessamme teemme talotehtaassa jopa 95 % kaikista rakennustöistä. Standardisoitu valmistus sisätiloissa takaa tasaisen laadun – suoritamme talomoduuleillemme säännöllisiä laatutarkastuksia ja varmistamme, että rakennamme ainoastaan sertifioiduista materiaaleista.

Moduulikerrostalon rakentaminen on ympäristöystävällisempää kuin paikan päällä rakentaminen, sillä rakennusjätettä ja ääntä syntyy huomattavasti vähemmän. Moduulirakentaminen pitää myös kustannukset matalina ja työvoimasta sekä rakennusmateriaalin toimituksesta aiheutuvia viivästyksiä ei ole. Kuulostaa uskomattomalta, mutta erilaisten viivästyksien eliminointi lyhentää talon valmistusaikaa paikan päällä tapahtuvaan rakentamiseen verrattuna jopa 50 %.

Jos suunnittelet kerrostalokehitystä, ota meihin yhteyttä – keskustellaan siitä, miten moduulirakentaminen voisi tehdä projektistasi huomattavasti kannattavamman.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

  Samankaltaisia hankkeita


  Yhteisökeskukset

  Sosiaalirakennukset

  Rakennamme mukavat ja miellyttävät asuintilat mille tahansa ihmismäärälle. Elementtirakennuksemme ovat nopea, tehokas ja kannattava tapa lisämajoituksen tarjoamiseen tilapäisesti tai pidempiaikaisesti.

  Hoitokodit

  Sosiaalirakennukset

  Astel Modular valmistaa elementtitaloja, jotka sopivat vanhainkodeiksi, hoitokodeiksi, vanhustenkeskuksiksi ja lepokodeiksi.
  Elementtiteknologia mahdollistaa valmistuskustannusten vähentämisen ja rakennuksen pystyttämisen nopeammin.
  Vanhuksille tarkoitettujen rakennusten rakentamisstrategiamme mahdollistaa tarkoituksenmukaisten elementeistä koostuvien asuintalojen rakentamisen avoimilla pinnoilla ja hyvin varustetuilla tiloilla.

  Vuokratalot

  Moduulitalot

  Astel Modularin moduuliratkaisut vähentävät rakennushintaa, synnyttävät vähemmän jätettä ja mahdollistavat erityiskäyttöön tarkoitettujen vuokratilojen valmiiksi rakentamisen nopeammin kuin kilpailijat, jotka rakentavat suoraan tontilla.

  Pari- ja rivitalot

  Pari- ja rivitalot

  Pari- tai rivitalo on hyvä ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa yksityisyyttä ja omakotitalon mahdollisuuksia kerrostalon mukavuuksilla. Tarjoamme tehtaalla valmistettuja pari- ja rivitaloja rakennus- ja kehitysyrityksille.
  Tuomme talot tontille valmismoduuleina nopeaa, hiljaista ja vähän rakennusjätettä tuottavaa asennusta varten.
  Privacy Policy