Kampusalueet

Asuntolat


Kampusalueet

Kahdesta rakennuksesta koostuva asuntola on rakennettu 96:sta tehtaalla kootusta asuntolahuoneesta. Kuvissa näkyvä rakennus kuljetettiin asennettavaksi Ranskaan.

Moduuliratkaisuja on käytetty hotellialalla ja opiskelijoiden majoittamisessa jo vuosia. Suunnittelemme ja rakennamme asuntoloita, ottaen huomioon asiakkaan tarpeet lattioiden ja huoneiden suhteen.

Suunnitteluelementit valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon asiakkaiden tarpeet.

Toimitamme rakennuksen tontille jo valmiiksi rakennettuina moduuleina, joissa on lämpöeristetty lattia.

Talon perustus ei kuulu hintaan, sillä se riippuu tontin maaperästä.

Kaikkia projekteja voi muokata tarpeidenne mukaan; esimerkiksi pohjapiirrosta tai huoneiden lukumäärää voi muuttaa. Myös sisä- ja ulkoviimeistelyn voi valita ilmentämään rakennuksen käyttötarkoitusta.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

  Samankaltaisia hankkeita


  Hoitokodit

  Sosiaalirakennukset

  Astel Modular valmistaa moduulitaloja, jotka sopivat vanhainkodeiksi, hoitokodeiksi, vanhustenkeskuksiksi ja lepokodeiksi.
  Moduuliteknologia mahdollistaa valmistuskustannusten vähentämisen ja rakennuksen pystyttämisen nopeammin.
  Vanhuksille tarkoitettujen rakennusten rakentamisstrategiamme mahdollistaa tarkoituksenmukaisten moduuleista koostuvien asuintalojen rakentamisen avoimilla pinnoilla ja hyvin varustetuilla tiloilla.

  Vuokratalot

  Elementtitalot

  Astel Modularin elementtiratkaisut vähentävät rakennushintaa, synnyttävät vähemmän jätettä ja mahdollistavat erityiskäyttöön tarkoitettujen vuokratilojen valmiiksi rakentamisen nopeammin kuin kilpailijat, jotka rakentavat suoraan tontilla.

  Motellit

  Hotellit ja motellit

  Motellinomistajille rakennukset merkitsevät tuloja. Astel Modular valmistaa motelleja elementeistä niin, että huoneita voi vuokrata aikaisemmin ja tehdä voittoa nopeammin kuin tavallisten paikan päällä tehtävien rakennustöiden tapauksessa.

  Pari- ja rivitalot

  Pari- ja rivitalot

  Pari- tai rivitalo on hyvä ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa yksityisyyttä ja omakotitalon mahdollisuuksia kerrostalon mukavuuksilla. Tarjoamme tehtaalla valmistettuja pari- ja rivitaloja rakennus- ja kehitysyrityksille.
  Tuomme talot tontille valmismoduuleina nopeaa, hiljaista ja vähän rakennusjätettä tuottavaa asennusta varten.
  Privacy Policy