Hotellit

Hotellit ja motellit


Hotellit

Moduulirakennus on ihanteellinen ratkaisu hotelliprojektia varten. Se saavuttaa myös johtavien hotelliyrittäjien joukossa suosiota; esimerkiksi Marriot International panostaa kasvun takaamiseksi pitkälti moduulirakentamiseen.

Hotelleja on kaikin puolin sopivaa rakentaa muualla kuin suoraan tontilla, koska niiden huoneiden koot ja pohjapiirrokset toistuvat. Moduulirakentaminen lyhentää merkittävästi koko rakennusprosessia niin, että rakennuksen voi ottaa nopeammin käyttöön ja tehdä nopeammin voittoa sijoituksesta. Euroopassa tämä on erinomainen ratkaisu, sillä työvoimakustannukset ovat suuria.

Tarvitsittepa sitten minkälaisen hotellin tahansa, suunnittelemme, rakennamme ja asennamme sen ja hallitsemme koko projektia puolestanne. Koska moduulit rakennetaan valvotussa ympäristössä ja niitä tekevät oman alansa mestarit, voimme taata paremman laadun ja asiakastyytyväisyyden, kuin paikan päällä rakennetuissa hotelleissa.

Kaikkia projekteja voi muokata tarpeidenne mukaisesti; esimerkiksi talon pohjapiirrosta tai huoneiden lukumäärää voi muuttaa. Myös sisä- tai ulkoviimeistelyn voi valita ja muuttaa.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

Astel Modular OÜ

Moduulitalojen valmistus ja asennus

Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Viro

Rek.nro 12441488

Y-tunnus: 2541475-2

Samankaltaisia hankkeita


Yhteisökeskukset

Sosiaalirakennukset

Rakennamme mukavat ja miellyttävät asuintilat mille tahansa ihmismäärälle. Elementtirakennuksemme ovat nopea, tehokas ja kannattava tapa lisämajoituksen tarjoamiseen tilapäisesti tai pidempiaikaisesti.

Hoitokodit

Sosiaalirakennukset

Astel Modular valmistaa elementtitaloja, jotka sopivat vanhainkodeiksi, hoitokodeiksi, vanhustenkeskuksiksi ja lepokodeiksi.
Elementtiteknologia mahdollistaa valmistuskustannusten vähentämisen ja rakennuksen pystyttämisen nopeammin.
Vanhuksille tarkoitettujen rakennusten rakentamisstrategiamme mahdollistaa tarkoituksenmukaisten elementeistä koostuvien asuintalojen rakentamisen avoimilla pinnoilla ja hyvin varustetuilla tiloilla.

Vuokratalot

Moduulitalot

Astel Modularin moduuliratkaisut vähentävät rakennushintaa, synnyttävät vähemmän jätettä ja mahdollistavat erityiskäyttöön tarkoitettujen vuokratilojen valmiiksi rakentamisen nopeammin kuin kilpailijat, jotka rakentavat suoraan tontilla.

Pari- ja rivitalot

Pari- ja rivitalot

Pari- tai rivitalo on hyvä ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa yksityisyyttä ja omakotitalon mahdollisuuksia kerrostalon mukavuuksilla. Tarjoamme tehtaalla valmistettuja pari- ja rivitaloja rakennus- ja kehitysyrityksille.
Tuomme talot tontille valmismoduuleina nopeaa, hiljaista ja vähän rakennusjätettä tuottavaa asennusta varten.
Privacy Policy