Hoitokodit

Sosiaalirakennukset


Hoitokodit

Hoitokoteja pidetään usein parhaana ratkaisuna vanhusten majoituksessa. Rakennuksen asukkailla on täydellinen itsenäisyys ja samassa tieto siitä, että hoito- ja apupalvelut ovat tarvittaessa olemassa.

Hoitokodit ovat yksi kaupallisen rakentamisen nopeimmin kasvavia alueita.

Kehittäjät etsivät jatkuvasti mahdollisuuksia laadukkaiden palveluiden tarjoamiseen aina nopeammin ja edullisemmin. Usein ratkaisuna on pysyvä moduulirakennus.

Astel Modular valmistaa moduulitaloja, jotka sopivat vanhainkodeiksi, hoitokodeiksi, vanhustenkeskuksiksi ja lepokodeiksi.

Moduuliteknologia mahdollistaa valmistuskustannusten vähentämisen ja rakennuksen pystyttämisen nopeammin.

Vanhuksille tarkoitettujen rakennusten rakentamisstrategiamme mahdollistaa tarkoituksenmukaisten moduuleista koostuvien asuintalojen rakentamisen avoimilla pinnoilla ja hyvin varustetuilla tiloilla.

Vanhuksille tarkoitettuja rakennuksia voi muokata juuri tarpeen mukaan ja tarjota kaikkia mahdollisia mukavuuksia ja toimintoja.

Tyylikkäistä ruokailusaleista mukaviin yhteistiloihin – vanhuksille tarkoitetun rakennuksen pieninkin yksityiskohta suunnitellaan tulevat asukkaat ja myös asiakkaan budjetti huomioon ottaen.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?

  Astel Modular OÜ

  Moduulitalojen valmistus ja asennus

  Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Viro

  Rek.nro 12441488

  Y-tunnus: 2541475-2

  Samankaltaisia hankkeita


  Asuntolat

  Asuntolat

  Rakennamme päiväkotirakennuksia, sosiaalirakennuksia, vanhainkoteja, kampuksia jne. ja muokkaamme projektejamme aina konkreettisten tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme erilaisia huonetyyppejä, esimerkiksi yksiö, perhehuone ja huone, johon pääsee pyörätuolilla.

  Hotellit

  Hotellit ja motellit

  Hotellit sopivat erinomaisesti tehtaalla valmistettaviksi, sillä huoneiden tyypit ja ratkaisut ovat usein toistuvia.
  Hotellin rakentamista elementeistä kannattaa harkita vakavasti, sillä niin rakennus valmistuu huomattavasti aikaisemmin ja se mahdollistaa aloittaa sijoituksesta takaisin tienaamisen nopeammin.

  Pari- ja rivitalot

  Pari- ja rivitalot

  Pari- tai rivitalo on hyvä ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa yksityisyyttä ja omakotitalon mahdollisuuksia kerrostalon mukavuuksilla. Tarjoamme tehtaalla valmistettuja pari- ja rivitaloja rakennus- ja kehitysyrityksille.
  Tuomme talot tontille valmiselementteinä nopeaa, hiljaista ja vähän rakennusjätettä tuottavaa asennusta varten.

  Tilapäinen majoitus

  Sosiaalirakennukset

  Rakennamme mukavat ja miellyttävät asuintilat mille tahansa ihmismäärälle. Elementtirakennuksemme ovat nopea, tehokas ja kannattava tapa lisämajoituksen tarjoamiseen tilapäisesti tai pidempiaikaisesti
  Privacy Policy