Astel Modular osallistuu Finnbuild 2018 -rakennusmessuille

Astel Modular osallistuu Finnbuild 2018 -rakennusmessuille

Astel Modular osallistuu Finnbuild 2018 -rakennusmessuille


Astel Modular osallistuu 10.-12. lokakuuta Finnbuild 2018 -messuille, jotka ovat Suomen suurimmat rakennus- ja rakennuspalvelumessut.

Esittelemme messuilla liikeasiakkaille moduulitalojemme valmistusratkaisuja – kerrostalojen ja hotellien valmistuksesta opetustilojen, asuntoloiden ja konttien valmistukseen ja asennukseen.

Astel Modularin lisäksi messuilla esitellään uusimpia rakennustuotteita, palveluita, menetelmiä ja ratkaisuja yhdessä perusteellisen asiantuntijaohjelman kanssa. Finnbuild-messujen historia ulottuu vuoteen 1974. Ne ovat Suomen tunnetuimmat ja suurimmat rakennusalan messut, jotka yhdistävät koko rakennusteollisuuden.

Odotamme teitä käymään messuosastollamme koko messujen ajan. Asiantuntijamme keskustelevat mielellään siitä, millaiset moduulitaloratkaisut voisivat sopia parhaiten juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi täyttämiseen. Jos haluat, että tulevat kiinteistöprojektisi valmistuvat jopa 50 % nopeammin, tule käymään osastollamme Finnbuild-rakennusmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 10.-12. lokakuuta.

Tavataan Finnbuild 2018 -rakennusmessuilla!

Privacy Policy