Astel aloittaa yhden Suomen suurimman moduulikerrostaloprojektin valmistuksen

Astel aloittaa yhden Suomen suurimman moduulikerrostaloprojektin valmistuksen

Astel aloittaa yhden Suomen suurimman moduulikerrostaloprojektin valmistuksen


Astel Grupp aloittaa uuden taloprojektin valmistuksen Suomessa, Riihimäellä. Moduulikerrostaloprojektissa on 300 uutta asuntoa yhteensä 9 talossa. Projektin kokonaispinta-ala on 12 030 m², mikä tekee siitä yhden suurimman puurunkoisen moduulikerrostaloprojektin Suomessa. Kaikki talot ovat 4-kerroksisia ja projektin kokonaishinta on 24 200 000 euroa, joka sisältää myös arkkitehtiprojektin, projektoinnin, maaperätyöt, perustuksen ja taloteknisten järjestelmien rakentamisen, tienrakennuksen jne.

Astel Grupin toimitusjohtaja Raul Kinks kommentoi projektia seuraavasti: “Se on erinomainen tilaisuus näyttää moduulirakentamisen nykyisiä laatustandardeja sekä tehokkuutta, mutta myös sen hyödyllisyyttä kiinteistökehittäjille. Yhtenä Baltian suurimpana puu- ja moduulitalojen valmistajana on tullut aika testata kykyjämme suuren projektin pääurakoitsijana. Aloitamme työt mielellämme ja sillä tulee olemaan meille moduulitalojen valmistajana tärkeä rooli tekemiemme töiden joukossa. Aloitamme myös mielellämme yhteistyön ICON-kiinteistösäätiön kanssa, joka on koko projektin tilaaja ja kehittäjä.”

Astel on projektin pääurakoitsija ja aloittaa työt vuonna 2019. Projektin pitäisi valmistua vuonna 2020. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun baltialainen moduulitalotehdas on Suomessa näin suuren projektin pääurakoitsija.

Miksi Astel?

Tavoitteenamme on aina ollut suurien moduuliprojektien rakentaminen yritysasiakkaille – kiinteistökehittäjille, majoitusketjuille, paikallishallinnoille jne. Olemme optimoineet tuotantoyksikkömme tehokkaaseen toimintaan: suurien moduulirakennusten kaltaisista moduuleista koostuvat suunnitelmat nopeuttavat valmistusprosessia, mutta mahdollistavat myös suurien raaka-ainemäärien tilaamisen kerralla. Materiaalin hyvä saatavuus nopeuttaa valmistusprosessia entisestään. Olemme rakentaneet Skandinaviassa jo useita kerrostalokokonaisuuksia, joten nyt on tullut aika testata kykyjämme ja johtaa yhtä Suomen suurinta moduulikerrostaloprojektia.

Etsimme jatkuvasti pysyviä ja pitkäaikaisia yhteistyösuhteita pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä ja työskennelläksemme tehokkaasti. Otamme valvonta-asiantuntijat aina ilolla vastaan tehtaisiimme, jotta he voisivat tarkastaa tekemämme työn ja suorittaa omia testejään valmistamiemme rakennusten korkean laadun takaamiseksi. Erinomaiset tulokset syntyvät yhteistyössä.

Kokemus. Laatu. Oikea-aikainen toimitus: Astel

Astel Modular suunnittelee, valmistaa ja asentaa moduulitaloja. Viemme tuotantoamme Pohjoismaiden markkinoille, pääasialliset kohdemarkkinamme ovat Suomessa ja Ruotsissa. Tehtaamme valmistavat noin 35 000 m² talomoduuleita vuodessa – mikä tarkoittaa, että pystymme rakentamaan suuria moduuliprojekteja melko lyhyessä ajassa.

Astel Grupilla on pitkä historia puutalojen valmistuksessa: osa ryhmän yrityksistä aloitti puutalojen valmistuksen jo 70 vuotta sitten. Tarjoamme työtä yli 200 ihmiselle ja liikevaihtomme oli vuonna 2018 27,5 miljoonaa euroa.

Meillä on ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit moduulitalojen suunnitteluun, myyntiin ja valmistukseen – mikä tarkoittaa, että tuotantoyksiköissämme on tarkkaan säädelty sisäilma. Testaamme talomoduuliemme rakennuslaadun säännöllisesti ja projektit valmistuvat määräaikaan mennessä. Koska pystymme valmistamaan moduulitaloja ”avaimet käteen” -valmiudella, jopa 95 % kaikista rakennustöistä on jo tehty moduulien lähtiessä tehtaalta.

Meillä on ilo aloittaa projektin toteuttaminen, sillä meillä on olemassa tarvittavat tiedot, kokemus ja enemmän kuin riittävä tuotantokapasiteetti, jotta projekti valmistuisi onnistuneesti ja määräaikaan mennessä.

Milloin suunnittelette seuraavan kiinteistöprojektinne rakentamista? Ottakaa meihin yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten moduulitaloista voisi olla hyötyä liiketoimintatavoitteissanne.

Haluatko lisätietoa moduulitaloistamme?


  Annan suostumukseni lähettää sähköpostiosoitteeseeni uutisia heidän toiminnastaan. (HUOM! Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa).
  Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen *

  Astel OÜ

  info@astel.ee
  (+352) 501 4337

  Meeksi mnt 32, Räpina, Viro
  Rek.nro 11603670
  Y-tunnus: 2953065-4

  Astel Modular OÜ

  Moduulirakennusten suunnittelu ja valmistus

  info@astelmodular.fi
  (+352) 5782 3128

  Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Viro
  Rek.nro 12441488
  Y-tunnus: 2541475-2

  Astel AB

  Moduulitalojen asennus ja rakennus

  raul@astel.ee
  (+372) 520 2826

  c/o The Park, Sveavägen 98, Tukholma, Ruotsi
  Rek.nro 559092-4139

  Privacy Policy